Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Les restriccions de trānsit s'han de compensar amb aparcament'
El portaveu de JxCat, Bernat Calvo, veu positiu el tall de trānsit al voltant de la Plaįa Nova perō creu que s'ha d'ubicar una bossa d'aparcament en alguna zona del municipi.
×  
entrevista Bernat Calvo (JxCat) - ple de juny entrevista Bernat Calvo (JxCat) - ple de juny

El portaveu de Junts per Catalunya, Bernat Calvo, veu amb bons ulls la majoria d'accions que estā prenent el govern per tal de reactivar l'economia local. L'exempciķ del pagament de la taxa d'ocupaciķ de la via pública per part dels restauradors fins a l'any vinent o l'ampliaciķ de la zona de terrasses en sķn alguns exemples. També la restricciķ al trānsit de vehicles els voltants de la Plaįa Nova, ja que segons Calvo, "posar la via pública a disposiciķ del vianant és positiu". Tot i aixō, el portaveu de JxCat creu que aquesta mesura "s'ha de veure compensada amb un augment de l'aparcament en alguna zona", com ara la Ronda de Llevant, ja que "s'ha d'ubicar els cotxes perquč els seguim tenint", sentencia. 

On sí ha estat crític Bernat Calvo és a l'hora de treure competčncies al ple i donar-les a l'alcaldessa com també ha qualitat d'"estrany" que es porti a ple la represa de diversos serveis amb "carācter retroactiu" com ara la deixalleria o la neteja d'edificis municipals.

El portaveu de Junts per Catalunya s'ha mostrat preocupat per la gestiķ de l'educaciķ i la tornada dels alumnes a l'escola el prōxim curs, uns āmbits en els quals l'Ajuntament no té competčncies. On sí les té és en els Casal d'Estiu que, segons Calvo, "hauran de fer una funciķ més educativa que mai". El que també variarā serā la celebraciķ de la Festa Major de Sant Domingo tot i que JxCat aposta perquč es duguin a terme els actes més tradicionals i que "donen sentit a la Festa Major", com ara l'anada a l'Ofici, la venda del cāntir de l'any o la Xarbotada. Bernat Calvo afirma que s'haurā d'anar amb compte amb la realitzaciķ d'activitats culturals i aposta per desplaįar alguns actes als veīnats. "Ara tenim una bona excusa per fer-ho", afegeix.

Deixant de banda la crisi sanitāria, el portaveu de Junts per Catalunya ha afirmat que no hauria canviat el nom de la regidoria d'Igualtat, que ha passat a anomenar-se "d'Igualtat, Feminismes i LGTBI". Creu que la denominaciķ anterior era "molt més encertada i inclusiva".

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800