Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 18.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
“Quan has vist l'Hospital des de dins com a pacient, no és per agafar-s'ho de broma”
L'argentoní Quildo Camats explica, al 'Salut Exprés', el seu testimoni
Quildo Camats Argentona COVID19

“El 24 de marį vaig ingressar a l'Hospital de Matarķ. Quinze dies abans tenia símptomes d'una grip persistent amb febres no molt altes, tos, malestar general, perō tot molt suau. Fins i tot un dia vaig perdre el gust. Anaven passant els dies intentant pensar que un dia o un altre s'acabaria. I no va ser així”. Quildo Camats va ser dels primers pacients de COVID19 en ingressar a l'Hospital de Matarķ.

“Em negava acceptar que tenia la malaltia”. Camats explica que la confirmaciķ va ser molt rāpida i que, tot i ser els primers dies de la pandčmia, els metges “tenien molt clar el que feien”.” L'atenciķ que se'm va donar va ser extraordināria”, elogia emocionat als professionals de la sanitat i agraeix que l'ABS d'Argentona el truqués diāriament per fer-hi el seguiment.

Ens explica que va estar ingressat 8 dies i després es va tancar 15 dies a casa sense contacte amb els seus familiars, com a mesura de prevenciķ. “Quan has vist l'Hospital des de dins i ho has viscut com pacient, no és per agafar-s'ho de broma”, lamenta Camats quan veu algunes persones que no apliquen les mesures de seguretat.

Després de l'entrevista amb Quildo Camats, Joan Batlle i Albert Palaudaries han repassat quines sķn les novetats que presenta el canvi de Fase 2 a Fase 3 a l'ārea metropolitana de Barcelona.

Podeu veure l'entrevista clicant el vídeo o escoltar-la en āudio al podcast:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800