Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou cartipās municipal
Gina Sabadell assumeix les carteres que encapįalava Eudald Calvo, i la nova regidora, Agnčs Cabot, dirigeix Joventut i Igualtat, Feminismes i LGTBI
nou govern

La ratificaciķ de Gina Sabadell com a alcaldessa i la incorporaciķ d'Agnčs Cabot com a nova regidora d'Unitat ha provocat una redistribuciķ de regidories. Sabadell assumeix totes les carteres que encapįalava l'exalcalde, Eudald Calvo, i deixa les regidories que dirigia fins ara a altres integrants del govern. D'aquesta manera, l'alcaldessa s'ha posat al capdavant d'Administraciķ General, Serveis Econōmics i Mitjans de Comunicaciķ. Pere Espelt, manté les regidories d'Urbanisme, Habitatge i Espai Públic i assumeix Medi Ambient, que fins ara encapįalava Joan Maria Pascual. Espelt també dirigia Mobilitat, que ha passat a Montse Cervantes. Pascual manté les regidories de Salut, Benestar Animal, Serveis Socials i Cohesiķ i assumeix Recursos Humans i Gent Gran, que fins ara liderava Gina Sabadell. Montse Cervantes, a banda de Mobilitat, manté les regidories de Policia, Serveis Públics i Festes.

D'altra banda, Quim Perejoan manté la regidoria d'Educaciķ i Esports i assumeix Participaciķ i Transparčncia, que fins ara estava en mans de l'actual alcaldessa. Āngel Puig manté les mateixes regidories que fins ara tot i que la de Promociķ Econōmica ha passat a anomenar-se Promociķ Econōmica i Ocupaciķ. La resta sķn Cultura, Patrimoni i Cooperaciķ. Pere Mķra també manté la regidoria d'Obres Públiques. Per últim, la nova regidora d'Unitat, Agnčs Cabot, assumeix dues regidories que encapįalava l'alcaldessa, Joventut i Igualtat. Tot i aixō, aquesta darrera també canvia la denominaciķ i passa a anomenar-se d'Igualtat, Feminismes i LGTBI.

Podeu consultar la distribuciķ de les regidories a l'apartat d'informaciķ de la Corporaciķ Municipal.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800