Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 15.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Només vull treballar pel poble'
El regidor Fran Fragoso admet que va proposar un govern de totes les forces polítiques perō que Unitat ho va desestimar
×  
Entrevista Fran Fragoso - ple de juny Entrevista Fran Fragoso - ple de juny

El regidor del grup municipal Fran Fragoso s'ha mostrat satisfet pel to cordial del darrer ple i ha assegurat que és fruit del treball previ de tots els grups. Ha admčs que al ple d'investidura va ser més crític perquč s'haurien d'haver deixat de banda els colors polítics per crear un govern format per tots els grups municipals, una proposta que va fer a Unitat perō que va desestimar. Tot i aixō, Fragoso afirma que s'ha ofert "un munt de vegades" per ajudar en el que necessitin: "no vull res a canvi, només treballar pel poble".

Perō el ple ordinari del mes de juny va girar al voltant de la crisi del coronavirus i les mesures que estā prenent l'Ajuntament per recuperar l'economia local. Fran Fragoso ha volgut felicitar la Policia Local d'Argentona per la tasca que estā duent a terme i s'ha mostrat satisfet per la modificaciķ de la taxa de domini públic. Creu que és important ajudar els restauradors i comerciants de la vila tant en la suspensiķ d'aquesta taxa com en la facilitat per ampliar l'espai de terrasses. També veu amb bons ulls la nova ubicaciķ de les parades d'alimentaciķ del mercat setmanal com de la possibilitat d'instalˇlar la resta de les parades a la pista del Centre Parroquial.

Una altra de les mesures que ha pres el govern és tallar al trānsit de vehicles als voltants de la Plaįa Nova, per facilitar la instalˇlaciķ de terrasses i el passeig dels argentonins i argentonines. Fragoso assegura que és una de les propostes que el seu grup portava en el darrer programa electoral i afirma que ho implementaria tots els cap de setmana, fins i tot després de la situaciķ excepcional que estem vivint.

D'altra banda, el regidor Fran Fragoso ha estat crític amb l'organitzaciķ de la Festa Major d'enguany. Creu que si "un any no hi ha Festa Major, no passa res" i pensa que aquest any La Garrinada "no toca".

Per últim, ha anunciat que el seu grup presentarā una mociķ en el prōxim ple referent al tall de l'Avinguda dels Amics d'Argentona que estā previst prōximament. Segons Fragoso, aquesta avinguda que uneix el centre de la vila amb el barri de Sant Miquel del Cros es tallarā al trānsit de bicicletes i vianants indefinidament. "No sé en quč estan pensant, tenim altres problemes" sentencia Fragoso.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800