Ajuntament d'Argentona
Els rapers vallesans presenten "Efímera" una cançó que ha comptat amb la participació de la cantautora argentonina
carla escoi 2020

La cantautora, Carla Escoi, entra a la fase 2 del desconfinament presentant els darrers projectes en què ha estat treballant aquests últims mesos. El primer d'ells és la col·laboració amb el grup de rap "Los Niños del Balcón" que avui estrenen "Efímera" i la presenten en diverses plataformes digitals. A més, també surt a la llum el videoclip de la mateixa cançó on Escoi també participa.

L'argentonina ha explicat a Ràdio Argentona que el grup de rap del Vallès Oriental li va proposar col·laborar en el nou tema i ella no va dubtar en aportar el seu talent malgrat no compartir el mateix gènere musical. En aquest sentit es mostra molt satisfeta del resultat i afirma que "em van acollir molt bé i va ser una gran experiència, fer xarxa entre artistes és molt gratificant". Finalment, Carla Escoi ha explicat alguns projectes que té entre mans però sobretot a fet una crida per rebre propostes on poder actuar així que es reactivi el món dels concerts.  

Entrevista a Carla Escoi:

×  
Entrevista a Carla Escoi Entrevista a Carla Escoi

Los Niños Del Balcón - Efímera (ft. Carla Escoi) [Videoclip Oficial]:

×  
Los Niños Del Balcón - Efímera (ft. Carla Escoi) [Videoclip Oficial] Los Niños Del Balcón - Efímera (ft. Carla Escoi) [Videoclip Oficial]

 

Publicat el 12.06.2020