Ajuntament d'Argentona
Són subvencions adreçades a empreses, comerços i emprenedors del municipi, que contractin persones empadronades al municipi, que iniciïn nova activitat o s'hagin vist afectades per la crisi

>> PROGRAMA "ARGENTONA IMPULS":  Ajudes pel desenvolupament local i la reactivació post COVID-19, per a l'any 2020 

La regidoria de Promoció Econòmica torna a endegar el programa de subvencions “ARGENTONA IMPULS, adreçat a empreses, comerços i nous emprenedors d'Argentona.

Aquest any, davant la situació excepcional provocada pel desenvolupament de la pandèmia del COVID-19 i la declaració de l'estat d'alarma per part de l'Estat Espanyol, l'Ajuntament d'Argentona ha considerat imprescindible adequar i ampliar les línies de subvencions per donar suport econòmic directe al teixit comercial del municipi que s'ha vist afectat econòmicament per aquesta crisi del COVID-19.

D'aquesta manera, el programa incorpora, aquest any 2020, tres línies de subvencions:

>> Línia A:  Subvencions per al foment de l'ocupació 

 Subvencions destinades a empreses que contractin, per un període mínim de 3 mesos, persones aturades empadronades al municipi. 

>> Línia B:  Subvencions per al foment de l'autoocupació i l'inici de nova activitat econòmica 

 Subvencions destinades a persones desocupades que iniciïn una nova activitat econòmica com a treballadors autònoms (empresaris i empresàries individuals).

>> Línia C:  Subvencions excepcionals COVID-19 

 Subvencions destinades a empreses del municipi d'Argentona que s'han vist afectades per la declaració d'estat d'alarma, i/o hagin hagut d'implementar noves estratègies per adaptar-se a les noves necessitats generades per la crisi del COVID-19.

El passat 28 de maig es van publicar les bases en el Butlletí Oficial de la Província, i hauran d'estar en exposició pública durant 20 dies hàbils. Es preveu que a principis de juliol pugui sortir la primera convocatòria de les ajudes.

Podeu consultar el text íntegre de les esmentades bases:

Bases

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Promoció Econòmica (SEMPRE) trucant al 937974900 o a través de la Bústia de contacte.  

Publicat el 08.06.2020