Notícies
Publicat el 27.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Museu del Càntir obrirà el 2 de juny
Només hi podrà haver sis visitants per planta i l'entrada serà gratuïta fins al 30 de juny
Museu del càntir sala

El Museu del Càntir ja té data d'obertura. El Patronat ha decidit que l'equipament obri les seves portes el 2 de juny amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. Només hi podrà haver sis visitants per planta i, en el cas de la sala d'exposicions temporals de la planta baixa, només s'admetran tres persones. El límit de visitants es pot ampliar en cas de petits grups d'una mateixa unitat familiar o de convivència. A més, com en tots els equipaments i espais públics interiors, caldrà accedir-hi amb mascareta i s'oferirà gel desinfectant a l'entrada.

A banda de l'exposició permanent, al Museu del Càntir hi trobareu la mostra temàtica Transversalitats en Ceràmica Contemporània i l'exposició Col·lectiva de gravats Tarlatana 17, que es va inaugurar pocs dies abans que es decretés l'estat d'alarma. El museu ha decidit perllongar la seva exposició fins al 28 de juny per oferir la possibilitat de conèixer-la a tots els visitants.

L'entrada al Museu del Càntir serà gratuïta fins al 30 de juny i es mantindrà l'horari habitual, és a dir, de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i diumenges d'11 h a 14 h. Durant la fase 1 de desescalada, però, no s'oferiran activitats ni visites guiades.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800