ButlletÝ electr˛nic

Deixa'ns el teu correu electr˛nic i setmanalment rebrÓs les notÝcies d'Argentona i actes d'agenda mÚs destacats

subscriu-t'hi

NotÝcies
Publicat el 27.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El Museu del CÓntir obrirÓ el 2 de juny
NomÚs hi podrÓ haver sis visitants per planta i l'entrada serÓ gratu´ta fins al 30 de juny
Museu del cÓntir sala

El Museu del CÓntir ja tÚ data d'obertura. El Patronat ha decidit que l'equipament obri les seves portes el 2 de juny amb totes les mesures de seguretat i higiene necessÓries. NomÚs hi podrÓ haver sis visitants per planta i, en el cas de la sala d'exposicions temporals de la planta baixa, nomÚs s'admetran tres persones. El lÝmit de visitants es pot ampliar en cas de petits grups d'una mateixa unitat familiar o de convivŔncia. A mÚs, com en tots els equipaments i espais p˙blics interiors, caldrÓ accedir-hi amb mascareta i s'oferirÓ gel desinfectant a l'entrada.

A banda de l'exposiciˇ permanent, al Museu del CÓntir hi trobareu la mostra temÓtica Transversalitats en CerÓmica ContemporÓnia i l'exposiciˇ ColĚlectiva de gravats Tarlatana 17, que es va inaugurar pocs dies abans que es decretÚs l'estat d'alarma. El museu ha decidit perllongar la seva exposiciˇ fins al 28 de juny per oferir la possibilitat de conŔixer-la a tots els visitants.

L'entrada al Museu del CÓntir serÓ gratu´ta fins al 30 de juny i es mantindrÓ l'horari habitual, Ús a dir, de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i diumenges d'11 h a 14 h. Durant la fase 1 de desescalada, per˛, no s'oferiran activitats ni visites guiades.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800