Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 27.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'oposiciķ enutjada perquč considera que Unitat no compta amb ells
Al mateix temps fan públic el seu propi 'Pacte Local per a la recuperaciķ social i econōmica'
oposicio_plegina.png

Les bones paraules que es van sentir entre govern i oposiciķ el dia de la investidura, han durat poc. Novament en bloc, l'oposiciķ ha fet públic un comunicat en el qual carrega contra Unitat per "donar per fet un acord inexistent" sobre la recuperaciķ del municipi després de la pandčmia. En la nota, lamenten que el govern vulgui aprovar un Pla de reactivaciķ "de manera unilateral" i demanen a Unitat “asseure's per comenįar a caminar plegats”. També exigeixen “implicar-nos generosament per arribar al Pacte que el poble estā esperant” i "deixar de banda tāctiques partidistes".  

Paralˇlelament, els grups de l'oposiciķ en bloc han decidit fer públic el seu propi 'Pacte local per a la recuperaciķ social i econōmica'. El document, de 5 pāgines, proposa sis grans línies d'actuaciķ: millora de la governanįa, sortida inclusiva de la crisi; creaciķ d'un Fons local per a la recuperaciķ; establiment de reformes per a la igualtat d'oportunitats; aposta per l'activitat econōmica; i reforįament i integraciķ de les polítiques d'innovaciķ. El document es tanca amb l'aposta per un Pacte Institucional i social "per refer el benestar social i econōmic d'Argentona". 

Segons ha pogut saber Rādio Argentona, el detonant de l'enuig de l'oposiciķ és una notícia publicada en aquest portal, en la qual s'explicava que el govern elabora un Pla per a la reactivaciķ social i econōmica del municipi. En el subtítol de la informaciķ s'especificava que aquest Pla s'iniciarā un cop se signi un Pacte de Poble entre tots els grups municipals, perō la redacciķ podia induir a error. Per aquest motiu, Rādio Argentona va canviar el subtítol per un altre que deixés més clar que la signatura del Pacte encara no s'havia efectuat: 

primer titular  segon titular

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800