Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 29.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dimarts obre la biblioteca
Ho farā amb cita prčvia i només per a devolucions i préstecs
biblioteca tancada

La Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel tornarā a obrir les seves portes a partir de dimarts 2 de juny. Ho farā amb totes les mesures de seguretat necessāries i seguint els protocols establerts. Tot i aixō, els únics serveis que, de moment, s'oferiran sķn els de devolucions i préstecs de documents. Les devolucions les podreu fer a l'entrada de l'equipament, on trobareu un carro on podreu deixar els llibres. Aquells que tingueu un llibre de la biblioteca, recordem que es va allargar el període de préstec fins al 15 de juny.

Per a nous préstecs caldrā demanar cita prčvia a través d'aquest formulari o trucant al 93 797 12 15 en horari d'atenciķ al públic. Aquest horari també s'ha modificat i serā de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15.30h a 19h, reservant la primera hora del matí per a majors de 65 anys. Els dissabtes la biblioteca romandrā tancada. En el moment de fer la reserva de la cita caldrā especificar quin document o documents us voleu endur en préstec perquč les treballadores de la biblioteca el tinguin preparat. La bibliotecāria, Gemma Bravo, també recomana posar alternatives per si els documents solˇlicitats ja estan en préstec o en quarantena.

I és que el servei es reprendrā amb totes les mesures de seguretat i higiene necessāries segons els protocols establerts. Els llibres s'hauran de confinar 14 dies des que un usuari els retorna, ja que "segons els protocols internacionals és la mesura més eficient" assegura Bravo. A més, els usuaris que entrin a la biblioteca només podran accedir al taulell d'entrada, "no es podran tocar els llibres ni voltar" per les instalˇlacions com tampoc es podrā entrar a la sala infantil. Com ja és habitual en tots els equipaments, s'hi haurā d'accedir amb mascareta i desinfectant-se les mans amb gel hidroalcohōlic a l'entrada. Gemma Bravo assegura que serā complicat accedir a la biblioteca els primers dies per l'alta demanda d'argentonins i argentonines que voldran agafar llibres en préstec, i demana pacičncia.

Escolteu l'entrevista a la bibliotecāria d'Argentona, Gemma Bravo:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800