Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 25.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Primers esmorzars, vermuts i retrobaments a les terrasses argentonines
El primer dia de la fase 1 del desconfinament s'ha reprčs l'activitat a les terrasses de manera desigual, amb certa confusiķ i preocupaciķ
vermut fase1

El primer dia d'obertura de terrasses a Argentona ha estat desigual, alguns establiments no han obert i els que ho han fet no han estat exempts de confusiķ. A primera hora del matí alguns bars i granges han tornat a oferir el servei de terrassa tot aplicant les noves mesures de separaciķ física i d'higiene. En aquest sentit, la normativa permet obrir el 50% de la capacitat exterior i sempre que puguin garantir els 2 metres de separaciķ. Responsables de l'Ajuntament han comprovat que els establiments complien amb les mesures i s'han adreįat als propietaris per aclarir tots els dubtes en relaciķ amb la normativa.

La manca de flexibilitat de la normativa ha provocat algunes queixes i molts bars no han aixecat la persiana. Alguns d'aquests propietaris han explicat a Rādio Argentona que entenen la situaciķ perō que amb aquestes mesures hi perdrien encara més que amb el local tancat. En aquest sentit, argumenten que reprendre l'activitat sense el servei a l'interior és deficitari i si a més se'ls limita a l'exterior, afirmen que és del tot insostenible. Per tot plegat, no es plantegen reobrir l'establiment fins que es decreti la fase 2 que permetrā l'activitat a l'interior.

Clica'm per veure l'ālbum fotogrāfic

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800