Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 21.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Diada de la Flor 2020, a casa i a les xarxes
Tindrā lloc de l'1 al 7 de juny i serā ben diferent de la celebraciķ que coneixíem fins ara
DiadaFlor2020

La situaciķ de confinament actual fa que moltes de les activitats previstes s'hagin anulˇlat, perō Argentona es resisteix a cancelˇlar una de les festivitats més destacades del calendari. És per aixō que la Diada de la Flor 2020 se celebrarā perō serā ben diferent de les edicions anteriors, ja que es farā des de casa i les xarxes socials. La regidora de festes, Montse Cervantes, admet que "ens resistíem a pensar que no podríem fer res" i per aixō van posar sobre la taula un "plantejament digital".

El primer canvi és en les dates, ja que en comptes de concentrar la celebraciķ en dos dies es durā a terme durant tota una setmana, de l'1 al 7 de juny. El consistori demana a tots els argentonins i argentonines que guarnim els nostres balcons i habitatges amb motius florals que podem elaborar amb materials que tinguem a casa. A continuaciķ, n'hem de fer una fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #feslateva2020. Entrarem en un concurs i, a més, amb totes les imatges es configurarā un mapa virtual d'Argentona on podrem trobar totes les decoracions.

A la pāgina web de la Diada de la Flor podeu trobar tota la informaciķ com també exemples de guarniments i tutorials.

La regidora Montse Cervantes també ha avanįat que ja s'estā comenįant a organitzar la Festa Major d'enguany, que també s'haurā d'adaptar a la situaciķ del moment. Cervantes explica que "l'estructura de la Festa Major que teníem fins ara l'hem deixat aparcada, confinada" i detalla que s'estā preparant Sant Domingo pensant que Argentona es trobarā en la fase 3 de la desescalada.

Escolteu l'entrevista a la regidora de Festes, Montse Cervantes:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800