Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 21.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Diada de la Flor 2020, a casa i a les xarxes
Tindrà lloc de l'1 al 7 de juny i serà ben diferent de la celebració que coneixíem fins ara
DiadaFlor2020

La situació de confinament actual fa que moltes de les activitats previstes s'hagin anul·lat, però Argentona es resisteix a cancel·lar una de les festivitats més destacades del calendari. És per això que la Diada de la Flor 2020 se celebrarà però serà ben diferent de les edicions anteriors, ja que es farà des de casa i les xarxes socials. La regidora de festes, Montse Cervantes, admet que "ens resistíem a pensar que no podríem fer res" i per això van posar sobre la taula un "plantejament digital".

El primer canvi és en les dates, ja que en comptes de concentrar la celebració en dos dies es durà a terme durant tota una setmana, de l'1 al 7 de juny. El consistori demana a tots els argentonins i argentonines que guarnim els nostres balcons i habitatges amb motius florals que podem elaborar amb materials que tinguem a casa. A continuació, n'hem de fer una fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #feslateva2020. Entrarem en un concurs i, a més, amb totes les imatges es configurarà un mapa virtual d'Argentona on podrem trobar totes les decoracions.

A la pàgina web de la Diada de la Flor podeu trobar tota la informació com també exemples de guarniments i tutorials.

La regidora Montse Cervantes també ha avançat que ja s'està començant a organitzar la Festa Major d'enguany, que també s'haurà d'adaptar a la situació del moment. Cervantes explica que "l'estructura de la Festa Major que teníem fins ara l'hem deixat aparcada, confinada" i detalla que s'està preparant Sant Domingo pensant que Argentona es trobarà en la fase 3 de la desescalada.

Escolteu l'entrevista a la regidora de Festes, Montse Cervantes:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800