Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 14.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Montse capdevila (TxA): 'S'ha de poder treballar diferent aquest any'
Considera que Argentona no pot funcionar només amb 8 regidors i reclama que els deixin participar en la presa de decisions
montsecapdevila

Tots per Argentona també reclama diāleg a Unitat. Montse Capdevila s'uneix a les demandes de la resta de l'oposiciķ, per tal que l'equip de govern els tingui en compte, tant a l'hora de votar la investidura de la nova alcaldessa, com a l'hora de seguir el dia a dia de la pandčmia.

Aquesta demanda arriba després del ple fallit d'investidura en el que l'oposiciķ va votar en bloc en contra de la urgčncia de la sessiķ impedint, d'aquesta manera, que es pogués celebrar. "Fa molts anys que no es votava la no urgčncia d'un ple", assenyala Capdevila. La cap de Tots per Argentona admet que les desavinences entre grups que es van escenificar dimecres passat va oferir molt mala imatge de tots els grups municipals en un moment en quč les preocupacions de la ciutadania es concentren en els efectes de la crisi del Coronavirus.  "Podríem haver-ho parlat abans", diu Capdevila, que lamenta que la situaciķ que es va crear va ser molt desagradable i explica que es va disculpar personalment amb Gina Sabadell, "De vegades a tots ens manca empatia". 

Capdevila explica que la intenciķ del seu grup va ser la de forįar el govern a comptar amb la resta de grups a l'hora d'informa-rlos i de prendre decisions. La formaciķ ha resumit els motius del seu vot en un comunicat

Gairebé una setmana després, els portaveus dels grups municipals ja han comenįat a trobar-se en les taules sectorials que ha creat el govern per establir mesures urgents per fer front a la crisi. La primera d'aquestes taules ha girat a l'entorn de Promociķ Econōmica. Capdevila ho valora positivament perō alerta que "el poble no funciona només amb 8 regidors, i en aquest govern n'hi haurā 4 que hauran de portar 20 regidories. Aixō no és possible". Per aquest motiu, la cap de Tots per Argentona reclama que es treballi diferent, "almenys durant un any, després ja es veurā".

 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800