Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Covid-19 i la manca de mobilitat muscular
Salut Exprés entrevista el cap de la Unitat de Rehabilitaciķ de l'Hospital de Matarķ, el dr Eulogio Pleguezuelos, que ha iniciat un programa pioner de rehabilitaciķ telemātica
Salut Exprés - Pleguezuelos

La Unitat de Rehabilitaciķ de l'Hospital de Matarķ ha comprovat que la Covid-19 afecta la mobilitat muscular, en alguns casos de manera greu. El cap de la unitat, el doctor Eulogio Pleguezuelos, ha explicat a Salut Exprés que les situacions més habituals sķn les dificultats per caminar o desenvolupar activitats diāries bāsiques. També ha detallat quines poden ser-ne les causes. 

Per tal de tractar-ho, l'Hospital de Matarķ estā duent a terme un programa pioner de rehabilitaciķ telemātica en aquests pacients que consisteix a realitzar tres sessions setmanals d'una hora de durada on van seguint un seguint d'exercicis i tčcniques de relaxaciķ. Els pacients que participen en el programa ja comencen a notar la millora del seu estat físic. El programa pioner de l'Hospital de Matarķ estā tenint molt bona acollida i ja hi ha altres centres sanitaris interessats a dur-lo a terme.

Podeu veure la secciķ Salut Exprés al Youtube:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800