Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Bernat Calvo (Junts x Cat): 'Unitat s'ha de comprometre a dialogar'
Junts x Cat recorda que Unitat no va acabar de formalitzar mai l'acord de governabilitat
bernat_maig

"Qui té l'obligaciķ i el deure de moure's és el grup que pretén governar", així de contundent es mostra Bernat Calvo a l'hora d'assenyalar que Unitat no va fer el que tocava abans de celebrar el ple d'investidura. La sessiķ es va iniciar dimecres de la setmana passada, perō no va prosperar perquč l'oposiciķ en bloc va decidir votar en contra de la urgčncia de la convocatōria. Calvo, considera que el pacte al que es va arribar amb unitat a l'inici de la legislatura ja no és vālid ara que s'ha de votar un nou alcalde. Calvo ha recordat a Unitat que l'oposiciķ és majoria i que, per tant, estan forįats al diāleg.  

Junts x Cat ha emčs un comunicat en el que detallen els motius pels quals van votar negativament a la urgčncia de celebrar el ple d'investidura. Per la seva banda, a l'entrevista amb Rādio Argentona, Calvo ha volgut treure ferro a la situaciķ que es va crear dimecres passat i convida al govern a obrir converses, al mateix temps que cerca solucions tčcniques que permetin a tots els regidors seguir la sessiķ amb garanties. 

Junts x Cat demanen que es prenguin respostes immediates als problemes que estā generant la pandčmia. Calvo considera que les meses de diāleg que es proposa crear el govern sķn una bona idea per treballar a mitjā i llarg termini, perō considera que no donen resposta a les urgčncies. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800