Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La lliga de futbol americà en stand-by
Els Bocs comencen a preparar la pròxima temporada amb la mirada posada als 30 anys de l'entitat
Bocs jo em corono

La Lliga Catalana de Futbol Americà es va aturar a mitjans de març com la resta de competicions esportives. En altres esports, les federacions han decidit donar per finalitzada la competició però el cas del futbol americà és diferent, ja que les temporades no segueixen el mateix calendari, sinó que solen començar al gener. És per això que la Federació Catalana de Futbol Americà s'ha emplaçat al setembre per decidir si reprèn la competició aturada o bé, la suspèn definitivament i inicia la següent al gener. El president de l'Argentona Bocs, Marc Güell, és partidari de "donar-la per tancada" perquè la lliga es podria veure alterada per diferents factors, com per exemple, que hi hauria jugadors que ja no estarien disponibles al setembre. Recordem que en el moment de l'aturada de la competició, els Bocs estaven classificats per disputar la semifinal de la Lliga Catalana, amb set victòries i dues derrotes.

Tot i la incertesa de no saber com acabarà la competició, l'Argentona Bocs ja comença a pensar en la tornada als entrenaments. Descarten, pràcticament, celebrar un Casal d'Estiu obert a tothom però sí que es plantegen fer entrenaments oberts pels jugadors de l'entitat i per aquells que vulguin tenir un primer contacte amb el futbol americà. Els interessats podeu omplir aquest formulari que també trobareu a les xarxes socials del club.

30 ANYS DELS BOCS

nou logo BocsL'Argentona Bocs fa 30 anys enmig de la pandèmia. Una de les primeres mostres d'aquesta celebració que ja hem pogut veure és el canvi de logotip. Marc Güell també ha revelat que, probablement, l'any que ve canviaran l'equipació per tornar als colors originals, el blanc i el blau. El que sí que ha quedat aturada és la celebració d'aquest aniversari que havia de comptar amb partits amistosos, tornejos i festes entre altres. Güell assegura que no se suspendran sinó que se celebraran el 2021.

Escolteu l'entrevista al president de l'Argentons Bocs, Marc Güell:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800