Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La lliga de futbol americā en stand-by
Els Bocs comencen a preparar la prōxima temporada amb la mirada posada als 30 anys de l'entitat
Bocs jo em corono

La Lliga Catalana de Futbol Americā es va aturar a mitjans de marį com la resta de competicions esportives. En altres esports, les federacions han decidit donar per finalitzada la competiciķ perō el cas del futbol americā és diferent, ja que les temporades no segueixen el mateix calendari, sinķ que solen comenįar al gener. És per aixō que la Federaciķ Catalana de Futbol Americā s'ha emplaįat al setembre per decidir si reprčn la competiciķ aturada o bé, la suspčn definitivament i inicia la següent al gener. El president de l'Argentona Bocs, Marc Güell, és partidari de "donar-la per tancada" perquč la lliga es podria veure alterada per diferents factors, com per exemple, que hi hauria jugadors que ja no estarien disponibles al setembre. Recordem que en el moment de l'aturada de la competiciķ, els Bocs estaven classificats per disputar la semifinal de la Lliga Catalana, amb set victōries i dues derrotes.

Tot i la incertesa de no saber com acabarā la competiciķ, l'Argentona Bocs ja comenįa a pensar en la tornada als entrenaments. Descarten, prācticament, celebrar un Casal d'Estiu obert a tothom perō sí que es plantegen fer entrenaments oberts pels jugadors de l'entitat i per aquells que vulguin tenir un primer contacte amb el futbol americā. Els interessats podeu omplir aquest formulari que també trobareu a les xarxes socials del club.

30 ANYS DELS BOCS

nou logo BocsL'Argentona Bocs fa 30 anys enmig de la pandčmia. Una de les primeres mostres d'aquesta celebraciķ que ja hem pogut veure és el canvi de logotip. Marc Güell també ha revelat que, probablement, l'any que ve canviaran l'equipaciķ per tornar als colors originals, el blanc i el blau. El que sí que ha quedat aturada és la celebraciķ d'aquest aniversari que havia de comptar amb partits amistosos, tornejos i festes entre altres. Güell assegura que no se suspendran sinķ que se celebraran el 2021.

Escolteu l'entrevista al president de l'Argentons Bocs, Marc Güell:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800