Notícies
Publicat el 08.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es reprenen diverses obres i actuacions públiques municipals
biomassa
Aquests dies s'han activat la construcció del local social de Les Ginesteres i de la caldera de biomassa

La setmana passada es van reprendre les obres de construcció del local social de Les Ginesteres, a l'edifici de l'antic restaurant, i aquest dilluns ha endegat de nou la instal·lació de la caldera de biomassa a la zona del xalet de la zona esportiva. Després d'unes setmanes d'aturada obligada a causa de la crisi sanitària del coronavirus COVID-19, que va limitar l'activitat als serveis essencials, aquests dies es reprenen dues actuacions municipals d'alt interès. 

La suspensió de l'activitat ha obligat a replantejar el calendari de l'obra, però s'espera que al llarg de l'estiu puguin estar enllestides aquestes dues intervencions. El futur local social permetrà als veïns de Les Ginesteres disposar d'un espai condicionat per a la celebració de trobades i reunions, alhora que servirà també com a oficina municipal d'atenció ciutadana. Per la seva banda, la caldera de biomassa, quan estigui en funcionament, dotarà d'aigua calenta i calefacció al pavelló esportiu, el camp de futbol i l'escola Argentona

També es confia que en les properes setmanes es pugui resoldre la modificació del projecte, per tal de reprendre l'obra de rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch, que es troba en aquest moments aturada en les fases 2.1 de l'estructura, i la 2.4 que se centra en la rehabilitació interior.

Foto: Obres futura caldera de biomassa

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800