Notícies
Publicat el 08.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El sènior femení del CBA es queda sense el desitjat ascens
La competició s'ha suspès amb l'equip segon a la classificació empatat a punts amb el tercer
senior femení presentació

La Federació Catalana de Bàsquet ha anunciat que suspèn totes les competicions federades a causa de la Covid-19 i que no contempla cap descens de categoria. Pel que fa als ascensos, la situació és diferent i proposa, en un comunicat, "que es ponderin en funció del sistema final de cada competició". En el cas del sènior femení del Club Bàsquet Argentona (CBA), aquesta decisió provoca que l'equip no pugui pujar de categoria, un ascens molt desitjat i molt perseguit les últimes temporades. Ja en la temporada anterior, les argentonines van estar a punt d'aconseguir-lo i, en aquesta ocasió, la competició ha finalitzat quan anaven segones amb 35 punts, els mateixos que les terceres, el JET Odontomed. L'equip líder és el Sant Gervasi, amb 3 punts més i un partit menys.

D'altra banda, la suspensió de les competicions s'ha produït quan el sènior masculí de l'entitat era setè a la classificació però a només 3 punts del tercer classificat i amb un partit menys. El director tècnic del CBA, Xavier Rodríguez, assegura que l'equip tenia l'objectiu de guanyar els bàsquets average en aquest final de temporada per optar a una plaça d'ascens. Tot i això, Rodríguez afirma que el club recolza la decisió de suspendre la competició.

Tant el sènior femení com el masculí del CBA hauran d'esperar una temporada més per poder aconseguir l'ascens i, amb aquest objectiu, el club comença a preparar la següent competició. Xavier Rodríguez afirma que la majoria d'entrenadors i entrenadores estan "gairebé" definits però admet que estan "parlant amb jugadors i jugadores" perquè es puguin incorporar al CBA. Tanmateix, el primer que vol el club és "un tancament digne" de la temporada actual i, per això, li agradaria poder fer un entrenament de comiat al mes de juny.

Escolteu l'entrevista al director tècnic del CBA, Xavier Rodríguez: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800