Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El primer equip del FC Argentona es mantindrā a Segona Catalana
La FCF dona per acabada la temporada i, amb la classificaciķ actual, els argentonins se salven del descens
fc argentona andri

La Federaciķ Catalana de Futbol (FCF) ha donat per acabada la temporada i encara ha de prendre una decisiķ sobre els ascensos i descensos. Els equips que es troben al capdavant i a la cua de la taula classificatōria no saben en quina categoria jugaran la prōxima temporada perō aquest no és el cas del primer equip del Futbol Club Argentona. L’aturada es va produir quan els argentonins se situaven en dotzena posiciķ i, per tant, se salven del temut descens. 

Aquesta no ha estat una temporada fācil pels quadribarrats, que han flirtejat amb les posicions de descens en diverses ocasions. Els mals resultats van provocar un canvi d’entrenador a la meitat de la competiciķ, agafant les regnes de l’equip Andreu Navarro. Ell mateix ha confirmat que seguirā la prōxima temporada i que ja estā comenįant a configurar l’equip. Estā convenįut que “tenim una bona base” perō admet que millorarien amb la incorporaciķ de tres o quatre jugadors “que equilibrin més l’equip, tapin els forats que teníem i ens facin més forts”. Pel que fa a l’objectiu de la prōxima temporada, Navarro assegura que és colˇlocar-se entre els set primers de la taula, alhora que admet que Segona Catalana és la categoria més “adequada i satisfactōria per l’estructura de club”.

Encara és aviat per pensar en la temporada 2020/2021 i en la tornada als entrenaments. De moment, els jugadors segueixen un programa d’activitat física adaptada a les necessitats i possibilitats de cadascú amb l’objectiu que “després no costi tant tornar a un ritme normal”.

Escolteu l'entrevista a l'entrenador del primer equip del FC Argentona, Andreu Navarro:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800