Notícies
Publicat el 07.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Març negre per a l'ocupació a Argentona
La crisi del Coronavirus genera els primers efectes visibles en les dades d'atur
Oficina de Treball

Argentona registra 583 persones aturades al mes de març segons les dades fetes públiques per l'Observatori del Consell Comarcal del Maresme. Es tracta de 44 aturats més que el mes anterior, és a dir, un augment disparat del 8,16% respecte al febrer. Si comparem les xifres amb les del mes de març de l'any passat, l'augment és de 53 persones, és a dir, un 10% més.

Al conjunt de la comarca s'ha registrat un augment de l'atur el mes de març a tots els municipis excepte dos, Alella i Sant Pol de Mar, amb un descens mínim respecte el febrer. D'altra banda, el municipi amb un creixement de l'atur més destacat és Òrrius, amb un increment del 23,81%. L'augment mitjà de la comarca del Maresme és del 4,14%.

Aquest és el primer mes en què es veuen els efectes de la crisi del coronavirus en les dades d'atur. Tot i això, en aquests registres no es reflecteixen aquelles persones afectades per ERTOs.

Aquestes dades, facilitades pel Consell Comarcal del Maresme, no indiquen les taxes d'atur de cada municipi com tampoc la de la comarca. El Consell Comarcal ha decidit, "excepcionalment, no calcular la taxa d'atur registral".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800