Notícies
Publicat el 06.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'A Argentona hi ha 300 avis i àvies, d'entre 70 i 80 anys, que viuen sols'
(Vídeo-entrevista) Joan Maria Pasqual, regidor de Serveis Socials i Medi Ambient
d

L'àrea de Serveis Socials viu en contacte directe amb les dificultats de la ciutadania, però la crisi social generada per l'epidèmia del Covid-19 els situa en un terreny desconegut. Així i tot, el regidor de l'àrea, Joan Maria Pasqual, explica que de moment segueixen fent el seguiment dels casos que es portaven i alhora que es van preparant per noves contingències. Per exemple, estan fent un seguiment de les persones grans que viuen soles. Pasqual explica que a Argentona hi ha 300 avis i àvies, d'entre 70 i 80 anys que viuen sols, mentre que n'hi ha vora 200 d'entre 70 i 80 anys. 

Recollida especial de residus als domicilis dels malalts

Joan Maria Pasqual també és el responsable de l'àrea de Medi Ambient. Des d'aquesta regidoria s'ha hagut d'articular un servei especial per recollir els residus d'aquells domicilis en els quals hi ha detectat algun positiu de Covid-19. 'Només demanem l'adreça, no el nom del malalt, per preservar la intimitat el màxim possible', explica Pasqual. 

Aquests residus es recullen al matí, han d'embolicar-se amb tres bosses diferents i es duen, directament a cremar. 

Per altra banda, mentre duri l'estat d'alarma es mantindrà tancada la deixalleria i tampoc es farà recollida de mobles vells. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800