Notícies
Publicat el 06.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Infants d'Argentona promouen una iniciativa ecologista
Consisteix a recollir la brossa de la riera de Cirés per protegir l'entorn i desitgen que acabi el confinament per tornar a l'acció
cleaners

Fa uns mesos que un grup de nens de 4t i 5è de primària recullen la brossa de la riera de Cirés per netejar l'entorn i evitar que arribi al mar. Aquesta iniciativa ecologista i altruista ara s'ha vist aturada pel confinament. Aquesta acció es duia a terme dos dies a la setmana i els infants es trobaven per repartir-se les tasques i recollir les deixalles. Seguidament, les concentraven al costat del pavelló esportiu i el conserge s'encarregava de portar-les a la deixalleria. 

Els impulsors d'aquesta activitat han explicat a Ràdio Argentona que la riera és el seu espai de joc i que impressionats pel cúmul d'incivisme van decidir organitzar-se. Més enllà de millorar l'espai, amb el seu exemple pretenen conscienciar a la societat que no s'han d'abandonar els residus sinó que cal portar-los a la deixalleria i procurar reduir el consum de plàstic. D'altra banda, han agraït la col·laboració de les seves famílies, del conserge del pavelló i de la Ferreteria l'Equip perquè els ha donat guants i sacs. Finalment, un dels seus membres ha afirmat amb rotunditat que "quan acabi el confinament hi tornarem però és urgent que la gent prengui consciència, el futur és de tots!"

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per en Nicolau i l'Eduard Domínguez, Nico i Teo Rodríguez, Nil i Pol Vila, Arnau Pujol, Gerard T. i Blai Pedret. Ja podeu escoltar l'entrevista a alguns dels impulsors: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800