Notícies
Publicat el 03.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tots per Argentona demana una 'actitud més eficaç i proactiva' al govern
La formació fa pública una nota de premsa en la que estén la ma al govern per fer front a la crisi del Covid-19
txa web

Tots per Argentona vol tenir més dades de l'afectació de la crisi sanitària a Argentona. En un comunicat presentat ahir a la Junta de Portaveus local, la formació reclama al govern una 'actitud més eficaç i proactiva' al costat dels ciutadans afectats per la crisi del Coronavirus. 

En el comunicat, Tots per Argentona proposa mesures concretes en diferents àmbits. Pel que fa al comerç, assenyala l'afectació que han patit els paradistes del mercat setmanal, que tot i ser servei essencial s'han quedat sense poder obrir parada. Per això TxA proposa activar serveis a domicili i ajudar aquests professionals a seguir treballant. 

En l'àmbit de Serveis Socials, reclamen informació sobre les noves necessitats que van sorgint arran de la crisi econòmica derivada de la sanitària. Especialment, volen saber si es fa seguiment de la gent gran que viu sola, quina és la situació de les residències de la vila i si cal fer una crida al voluntariat entre la ciutadania. 

Tots per Argentona tanca el seu comunicat estenent la mà al govern "per tal d'ajudar i donar suport en tots aquests punts que hem detallat, i també en tot allò que el govern creiés necessari per poder estar a l'altura de la situació". 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800