Notícies
Publicat el 02.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Col·laboradors de Ràdio Argentona ens ofereixen píndoles musicals durant el confinament
Abel Rogés reconverteix el 'Temps de Jazz' per 'Clàssics a Casa'
Abel Rogés Clàssics a Casa Argentona

Alguns dels col·laboradors com l'Abel Rogés, al capdavant del programa 'Temps de Jazz' durant més de 25 anys a l'antena de Ràdio Argentona, aprofita aquests dies de confinament per presentar-nos una nova proposta musical anomenada ‘Clàssics de Casa’.

Cada dia ens oferirà un espai radiofònic de petites píndoles de música clàssica i jazz amb l'objectiu de “fer-vos passar una bona estona en aquests moments tan complicats i difícils per tots”. Clàssics des de casa de l'Abel fins a casa vostra. I si compartiu afinitat musical també podeu seguir-lo al @TempsJazzRadio, el seu compte de Twitter, i escriure un correu a tempsdejazz@gmail.com on atendrà les vostres peticions musicals.

Aquest són els seus dos programes del ‘Clàssics a Casa’ i mentre duri el confinament, els podreu escoltar des del podcast del Temps de Jazz':

'The loops', la darrera incorporació de la graella 

Edgar Campoy The Loops

I d'un dels programes més veterans de la casa al més nou de la graella de l'emissora: el 'The Loops'. Edgar Campoy, que recentment s'ha incorporat els divendres de 8 a 9 del vespre (i dissabtes de 21h a 22h en redifusió), ens ofereix una radiografia musical dels anys seixanta fins a l'actualitat i on descobreix les curiositats més interessants.

L'Edgar també ens presenta algunes píndoles des de casa per amenitzar millor el confinament. Podeu tornar a recuperar tots els seus programes al podcast del 'The Loops' i seguir el seu compte d'Instagram.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800