Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 02.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Primeres víctimes a Argentona per coronavirus
argentonacrespo
L'Ajuntament trasllada el seu condol i tot l'escalf a la família i amics

Aquesta setmana s'han registrat les primeres víctimes mortals a Argentona com a conseqüència del COVID-19. Es tracta d'un home i una dona, veïnes del municipi, de 85 i 72 anys d'edat, respectivament.

L'Ajuntament d'Argentona vol expressar el seu més sentit condol i enviar tot l'escalf a familiars i amics per una pèrdua sempre molt dolorosa i que es produeix en uns moments tan difícils davant la complexa situació en què ens trobem. Així mateix, es posa a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.

També vol enviar un missatge d'ànim i força als veïns i veïnes contagiats i aquells que es troben en situació de quarantena o aïllament, i demana la màxima prudència i responsabilitat a la resta de la població per tal de reduir al màxim els riscos de contagi, i prendre les màximes mesures de prevenció i protecció sanitàries. Les darreres dades actualitzades indiquen que hi ha un total de 37 persones contagiades a l'àrea de l'ABS d'Argentona, que aglutina els termes d'Argentona, Dosrius i Òrrius.

L'Ajuntament manté contacte permanent amb els responsables del CAP d'Argentona. Amb tot, la situació tan excepcional fa molt complicat disposar d'informació o fer seguiment de tots els possibles casos del municipi i que es puguin estar gestionant a d'altres centres hospitalaris i sanitaris de la zona.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800