Notícies
Publicat el 01.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
(VÍDEO - Entrevista) L'alcaldessa concreta les mesures econòmiques per fer front a la crisi generada pel Coronavirus
L'alcaldessa admet que s'han endurit la vigilància des de l'enduriment d'estat d'alarma, però assegura que la gent "ho està fent bé"
gina skype

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell, ha explicat avui a Ràdio Argentona que la situació que viu el municipi en la seva tercera setmana de confinament no ha variat massa respecte a l'anterior. Així i tot, Sabadell ha explicat, en una entrevista per vídeo conferència amb la directora de Ràdio Argentona, M. Rosa Martínez, que els controls de la policia local intensificat arrant de l'enduriment de l'estat d'alarma decretat pel govern de l'Estat. 

Per altra banda, l'alcaldessa ha detallat les mesures que posa en marxa el consistori per tal de rebaixar la pressió fiscal a ciutadans i empreses, i ha explicat que encara no saben quina quantitat rebran de la injecció de liquiditat als ajuntaments que va anunciar la Generalitat a finals de la setmana passada. 

Pel que fa a les xifres d'argentonins i argentonins que han donat positiu per Còvid-19, Sabadell ha explicat que l'ABS en té quantificats 26, dels quals 22 són d'Argentona i la resta de Dosrius. 

Finalment, ha agraït la tasca del grup de cosidores d'Argentona que s'han organtizat per fer bates i mascaretes, i ha llençat un missatge d'optimisme per tal que la ciutadania continuï quedant-se a casa per, entre tots, aconseguir frenar la pandèmia. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800