Notícies
Publicat el 05.08.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Devolució dels imports de les entrades dels espectacles ajornats de la temporada a La Sala
reemborsament
  • Si les entrades es van adquirir per internet, el retorn es farà directament a la targeta amb la que es va fer l'operació.
  • Si la compra es va fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, caldrà enviar el formulari que trobareu a l'enllaç www.argentona.cat/devolucioentrades

L'Ajuntament d'Argentona iniciarà aquests dies el procés de devolució dels imports de les entrades dels espectacles ajornats en la darrera temporada de Gener-Maig de La Sala d'Argentona, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. 

  • En cas que les entrades s'hagin adquirit per internet, l'import s'abonarà al llarg d'aquesta setmana i la vinent a la targeta des de la que es va realitzar la compra.
  • Totes aquelles persones que van comprar les entrades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Argentona, caldrà que facin arribar el formulari que trobaran a l'enllaç de sota amb les seves dades i el número de compte on desitgen que se'ls faci el reemborsament. També es podrà fer presencialment a l'OAC - c/ Gran, 59 - demanant cita prèvia.

Formulari devolució
Nova Data Un diaNova Data AcorarEh man nova dataNova Data Umore

L'Ajuntament assegura plenament el retorn total dels imports, tot i que el context actual en què ens trobem pot alentir el procés de devolució.

reprogramació dels espectacles ajornats

Els espectacles que no es van poder dur a terme són "Concerto a Tempo d'Umore", "Acorar", "Un dia Qualsevol" i "Eh, Man Hé". La regidoria de Cultura, d'acord amb les companyies i professionals, ja han tancat noves dates de representació, a partir del mes d'octubre, i que podeu consultar en el següent enllaç:

Noves dates dels espectacles ajornats

Està previst que, a partir de la segona quinzena de setembre, si la situació sanitària ho permet, s'obri el termini de venda d'entrades al públic general. Aquelles persones que van adquirir la seva entrada i que se'ls farà la devolució dels imports, podran tornar a fer el procés de compra si desitgen assistir als espectacles. 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800