Biblioteca
Literatura, Conferència
Parlem virtualment de clàssics
La pesta d'Albert Camús

Per participar a Parlem virtualment de clàssics cal que us inscriviu al correu bibliotecaargentona@gmail.com abans del 13 d'abril. Rebreu un correu amb instruccions per accedir-hi

La pesta és una novel·la de l'escriptor francés Albert Camus (1913-1960), publicada al 1947. La ciutat d'Orà, encara sota l'administració francesa, és assotada per una estranya malatia que de seguida esdevé una veritable epidèmia. Als habitants els costa d'acceptar-ho, perquè un cas com aquest sembla un  anacronisme, però no hi ha dubte: es tracta de la pesta. Es decreta el tancament i la incomunicació de la ciutat, que haurà d'afrontar la situació amb les úniques defenses que té: els éssers humans que li plantaran cara.


L'activitat Parlem de clàssics serà conduïda per la Glòria Farrés, de forma telemàtica.  Professora a la Facultat d'Humanitats de la UPF i crítica literària a diferents mitjans de comunicació, serà qui s'encarregarà de contextualitzar l'obra analitzada a una primera part. Després moderarà el debat que generi la novel•la entre tots els assistents, que compartiran les seves impressions.

peste

Dimarts
14
abril
2020
18h
Lloc Biblioteca Municipal
Adreça c/Gran, 3-5
Hora 18 h
Durada 1 hora aprox.
Ho organitza Biblioteca Municipal d'Argentona
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800