Notícies
Publicat el 01.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mones de Pasqua a domicili i solidàries
La Fleca Casas ha elaborat dues sínies de xocolata per recaptar fons per entitats o col·lectius afectats pel coronavirus
Mones de Pasqua Fleca Casas

Encetem el mes d'abril i amb les vistes posades a la Setmana Santa, els aparadors de les pastisseries d'Argentona ja llueixen les seves Mones de Pasqua. Tal com mana la tradició, els padrins són els encarregats de comprar la mona als fillols o filloles i, normalment, el dia que s'entrega és el Dilluns de Pasqua. Enguany, però, l'estat d'alarma del coronavirus canviarà la manera de celebrar la tradició i, també, de comprar la figura de xocolata.

Les fleques i pastisseries d'Argentona s'han adaptat a la situació de confinament actual oferint el servei a domicili, un model de negoci que des de la Fleca Casas reconeixen “no haver-li donat massa importància fins ara” però que no descarten mantenir.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el flequer de la Fleca Casas, Manel Pérez, explica que estan “treballant com si no estigués passant res, ho estem tirant tot endavant però canviant el model de venda adaptant-nos a la situació actual”. De fet,  han publicat una gran exposició al seu Instagram i Facebook oferint prop d'una cinquantena de models als seus clients. “Venem a través de la web, amb un radi de 20 km d'Argentona i el client decideix si li portem a casa o la vol venir a buscar”, explica Pérez.

A poc més d'una setmana per Setmana Santa, “ja han començat a rebre les primeres comandes” però el ritme el marcarà el dia a dia. Enguany, però, no han pensat en cap novetat tot i que sí han elaborat dues sínies (de 60cm d'alçada i d'uns 5kg de pes) de xocolata amb l'objectiu de fer una aportació solidària per la situació del coronavirus. Fer un sorteig per recaptar fons per un col·lectiu necessitat o hospital, o vendre-les i destinar els diners a alguna entitat són algunes de les opcions que contemplen.

El comerç local ha estat un dels col·lectius que ha notat els efectes del confinament de la societat davant l'estat d'alarma. Per Manel Pérez “és una situació molt bèstia” que “ha canviat els hàbits a tots” però el flequer està preparat per les comandes que pugui rebre aquests dies, per tal d'adaptar-se a les necessitats dels seus clients.

Podeu escoltar l'entrevista sencera clicant al següent reproductor:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800