Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 26.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Les escoles d'Argentona animen els alumnes a fer activitats durant el confinament i explicar-les
Els centres insten a les famílies que segueixin les recomanacions del Departament d'Ensenyament
quedatacasa

L'abrupta aturada del curs escolar ha deixat fora de joc docents, alumnes i famílies. La data de tornada és una incertesa, perō avui la ministra d'Educaciķ, Isabel Celaá, ja ha apuntat que els alumnes no tornaran a classe fins al mes de juny.

En aquest context, les escoles d'Argentona miren d'ajudar a superar el confinament animant a nens i nenes a explicar, a través de vídeos o missatges, les activitats que fan a casa durant el confinament. Per exemple, l'Escola Argentona ha creat el blog 'Ens quedem a casa', on s'hi van publicant els missatges i vídeos que les famílies envien a l'adreįa quedatacasaescolaargentona@gmail.com. Per la seva banda, l'escola Sant Miquel del Cros recomana als alumnes que es descarreguin continguts a través de l'aplicaciķ d'Innovamat (matemātiques) i del web que l'editorial Teide ha creat especialment per la situaciķ de confinament. 

Pel que fa als continguts lectius, tenint en compte que els centres no poden avanįar matčria via online, s'estā optant per instar a les famílies a seguir les recomanacions que ha fet públiques el Departament d'Ensenyament.

Consulta els webs dels centres escolars d'Argentona: 

- Escola Les Fonts

- Escola Argentona

- Escola Sant Miquel del Cros

- Escola Bernat Riudemčia

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800