Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 25.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Quin horari fan els comerços de la vila?
Argentona es Mou informa dels nous horaris dels seus associats i anima tothom a valorar el comerç de proximitat
obertura comerços - estat alarma

El comerç és una de les activitats econòmiques que més pateix el confinament de la població. Només es mantenen oberts els establiments que ofereixen serveis bàsics, com ara els d'alimentació o les farmàcies, i la majoria han variat el seu horari reduint les hores d'atenció al públic. És per això que des de l'associació Argentona es Mou han editat un document on podeu trobar tant l'horari com el telèfon de contacte dels establiments. També indica quins ofereixen servei a domicili i com es pot fer la comanda.

La presidenta d'Argentona es Mou, Irene Oller, ha explicat en una entrevista a Ràdio Argentona que tots els comerços que tenen obert prenen totes les mesures necessàries com ara no permetre l'entrada de més de dos clients alhora, utilitzar guants i mascareta... Oller assegura que els argentonins i argentonines estan molt conscienciats i molts demanen el servei a domicili. "Aquesta és "una iniciativa molt bona", afirma.

Els establiments que no poden obrir també treballen

Hi ha molts establiments que han hagut de tancar les seves portes per no ser un servei bàsic. Alguns treballen a porta tancada o des de casa com és el cas de la mateixa Irene Oller, que ha ofert als seus clients la possibilitat "d'imprimir alguna cosa urgent i puntual", com ara els deures que les escoles estan enviant als seus alumnes. A més, la majoria de comerciants que no aixequen la persiana cada dia aprofiten el temps, per exemple, per renovar la seva pàgina web o estudiar el llançament de nous productes una vegada puguin tornar a obrir. Segons Oller, "ens hem hagut d'adaptar perquè el client sàpiga que està recolzat i per poder vendre més després". I és que, tot i no facturar, han de seguir pagant els rebuts de llum, aigua i lloguer a final de mes. La presidenta d'Argentona es Mou espera que cap establiment hagi de tancar perquè no pugui fer front a la situació i confia que els argentonins i argentonines valorin tot l'esforç que està fent el comerç de proximitat. "El que t'està ajudant és veí teu, el que et porta la compra a casa perquè no surtis, això s'ha de valorar" sentencia Oller.

Escolteu l'entrevista sencera a la presidenta d'Argentona es Mou, Irene Oller:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800