Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 24.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Hi ha 9 positius a Argentona, 3 dels quals ingressats a l'hospital'
Entrevista a l'alcaldessa Gina Sabadell a l'inici de la segona setmana de confinament
gina_web

A dia d'avui, l'Ajuntament d'Argentona té coneixement de 9 positius per coronavirus a la vila. Tres de les persones contagiades han requerit ingrés hospitalari. Les dades de quč disposa el consistori es desprenen de la informaciķ que els arriba a través de l'Ārea Bāsica (ABS) de la vila. Per la seva banda, l'ABS insta als pacients contagiats a comunicar la seva situaciķ a la policia local. Al seu torn, la policia indica a l'empresa encarregada del servei de recollida de brossa els domicilis on ha de fer una recollida especial, evitant barrejar deixalles amb les de la resta dels ciutadans. D'aquesta manera es preserva la identitat dels malalts i, al mateix temps, s'evita possibles nous focus de contagi. 

Mesures econōmiques a nivell local

Per altra banda, Gina Sabadell ha avanįat que el consistori estā treballant en un paquet de mesures encaminades a alleugerir l'impacte econōmic que tindrā la crisi sanitāria. Entre d'altres, es proposarā l'ajornament del pagament d'impostos locals com l'IBI.

Ajornat el ple per investir el nou alcalde

Una altra de les derivades de la situaciķ actual és que s'haurā d'ajornar el ple per nomenar el nou alcalde o alcaldessa d'Argentona, que tenia com a data límit el 27 de marį. El que sí que ha donat a cončixer l'equip de govern és el nom del membre d'Unitat que recollirā l'acta de regidor que deixa vacant Eudald Calvo. La nova representant municipal serā Agnčs Cabot. 

Escolta l'entrevista sencera:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800