Ajuntament d'Argentona

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Argentona alerta de l'augment d'incidències en els darrers dies al servei de recollida porta a porta. El confinament dels veïns i veïnes als domicilis com a conseqüència de la situació d'estat d'alarma ha comportat un augment del volum de residus, però també s'han incrementat de manera preocupant els casos de separació deficient de les fraccions.

L'Ajuntament demana màxima responsabilitat a la ciutania per tal de poder extremar les mesures de prevenció i protecció sanitàries. En aquest sentit, una correcta gestió i separació dels residus i d'altres actituds cíviques, com la dels propietaris d'animals en la recollida d'excrements, són en aquests moments més necessàries que mai per tal de mantenir la via pública neta i en les millors condicions possibles.

També cal recordar que s'ha suspès el servei de la deixalleria municipal i de la deixalleria mòbil i que només es permet l'accés a l'àrea d'emergència als veïns de massies i disseminats sense servei de recollida porta a porta.

Publicat el 20.03.2020