Notícies
Publicat el 20.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament demana màxima responsabilitat i civisme amb la separació dels residus domèstics
Ampliació Porta a Porta

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Argentona alerta de l'augment d'incidències en els darrers dies al servei de recollida porta a porta. El confinament dels veïns i veïnes als domicilis com a conseqüència de la situació d'estat d'alarma ha comportat un augment del volum de residus, però també s'han incrementat de manera preocupant els casos de separació deficient de les fraccions.

L'Ajuntament demana màxima responsabilitat a la ciutania per tal de poder extremar les mesures de prevenció i protecció sanitàries. En aquest sentit, una correcta gestió i separació dels residus i d'altres actituds cíviques, com la dels propietaris d'animals en la recollida d'excrements, són en aquests moments més necessàries que mai per tal de mantenir la via pública neta i en les millors condicions possibles.

També cal recordar que s'ha suspès el servei de la deixalleria municipal i de la deixalleria mòbil i que només es permet l'accés a l'àrea d'emergència als veïns de massies i disseminats sense servei de recollida porta a porta.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800