Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 18.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Iniciativa argentonina per afrontar el confinament
Es tracta d'una pissarra virtual on s'han agrupat tota mena de recursos creatius i activitats imaginatives per mantenir-se actius
padlet 2020

L'argentonina Maria Mora ha agrupat un conjunt de propostes per fer a casa durant aquests dies de confinament amb l'objectiu que sigui més lleuger. Ho ha fet a través del Padlet, una eina per emmagatzemar i compartir contingut multimčdia, una pissarra virtual i colˇlaborativa. Els continguts responen a tota mena d'inquietuds, edats i temātiques culturals, socials, esportives, locals i d'oci. Mora facilita així enllaįos gratuīts per fer cursos creatius, veure pelˇlícules online, escoltar concerts en directe, cuinar, practicar esport o fer activitats amb infants, entre d'altres.

En una entrevista telefōnica, Maria Mora, ha explicat que la idea va sorgir divendres passat quan a l'institut els van anunciar el confinament. Segons afirma, com a tutora va sentir la responsabilitat d'oferir recursos als seus alumnes més enllā de la televisiķ. D'altra banda, va voler contribuir amb la iniciativa de molts artistes que van regalar concerts virtuals a la xarxa per fomentar el confinament i que van quedar recollits al Padlet. Finalment, Maria Mora, va compartir a la xarxa aquesta eina pública i colˇlaborativa on tothom pot seguir afegint continguts: "De tots els recursos i idees que heu anat compartint per poder fer des de casa, els he anat recollint i ordenant per temātiques. Podeu xafardejar, compartir, penjar noves propostes,... sentiu-vos confinats perō lliures. Cuidem-nos i quedem-nos a casa!"

Podeu consultar el Padlet "Cuidem-nos #joemquedoacasa" a https://padlet.com/mariamoragarriga/6pk2su3xanns

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800