Notícies
Publicat el 19.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La deixalleria municipal suspèn el servei
deixalleria
Tampoc es prestarà el servei de deixalleria mòbil ni la recollida de voluminosos

Amb motiu de la situació d'emergència provocada pel coronavirus, i atenent a les instruccio de la Secretaria d'Estat de Medi Ambient i a les recomanacions específiques de l'Agència de Residus de Catalunya, l'Ajuntament d'Argentona suspèn fins a nou avís el servei de deixalleria municipal. Tampoc es prestarà el servei de deixalleria mòbil ni la recollida de voluminosos.

Només es permetrà l'accés a peu a l'àrea d'emergència als veïns dels nuclis disseminats del municipi que no compten amb servei de recollida porta a porta.

Podeu trucar a l'Ajuntament d'Argentona al 93974900 en cas d'alguna consulta o qüestió o bé a través de la Bústia de contacte, www.argentona.cat/bustiamediambient.

La present urgència sanitària, amb confinament de la població i mesures de protecció laborals, que no eliminen el risc de propagació i afecció pel COVID-19, resulta incompatible amb la continuïtat de la prestació d'aquest servei tal i com es duu a terme. Recomanem a la ciutadania que, en la mesura de les seves possibilitats, facin emmagatzematge d'aquells residus domèstics que no es poden deixar en el model porta a porta ni al contenidor del vidre, fins que les condicions permetin la reobertura del servei.

Gràcies per la vostra cooperació.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800