Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 17.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Policia denunciarā qui no repecti les restriccions pel Covid-19
La comunitat xinesa ha lliurat mascaretes i material desinfectant a la Policia Local
Policia Local Ig

Des del passat dissabte, que van entrar en vigor diversos Reials Decrets, la Policia Local d'Argentona ha estat realitzant tasques d'informaciķ als argentonins i argentonines, així com als comerįos. Una vegada finalitzada aquesta campanya informativa, des d'avui la Policia Local de la vila comenįa a denunciar aquells que no respecten les restriccions per a la propagaciķ del Covid-19.

El cos de la Policia s'ha reforįat amb més efectius en els darrers dies per fer front a totes aquestes tasques informatives i de control que es van iniciar el passat divendres 13 de marį amb el tancament de les escoles. A Argentona també es van precintar un total de vint-i-tres espais públics, parcs i jardins. Aquest mateix dia, també es va constituir el Comitč Local de Seguretat que va prendre un seguit de mesures que podeu trobar al web de l'Ajuntament d'Argentona.

A més de la Policia Local, avui s'han incorporat unitats de Protecciķ Civil d'Argentona que duen a terme tasques informatives i de control.

Per poder realitzar aquesta feina, la comunitat xinesa ha lliurat mascaretes i material desinfectant a la Policia. El cos ha agraīt el gest a les xarxes socials i l'ha qualificat de "gran aportaciķ".

Quč podem fer i quč no?

Al llarg dels darrers dies la Policia Local d'Argentona ha rebut nombroses trucades en quč els veīns i veīnes solˇlicitaven informaciķ sobre les activitats, particulars o empresarials, que es poden fer. Precisament, per tal d'esclarir aquests dubtes, Protecciķ Civil de la Generalitat ha actualitzat una guia on podem saber quč estā permčs fer i quč no. Afirma, per exemple, que només podem sortir al carrer per comprar "productes de primera necessitat" o visitar a "persones vulnerables i/o dependents". També recorda que hem de mantenir una distāncia de seguretat d'1 a 2 metres amb la resta de persones.

Per la seva banda, la Policia Local d'Argentona recorda que cal respectar el confinament de tots. Per a més informaciķ podeu trucar al telčfon de la Policia 93 797 13 13 o bé als dos telčfons de l'Ajuntament habilitats 93 797 49 00 ō 671 002 051.

Podeu consultar el nou document de Protecciķ Civil.

Faqs Protecciķ Civil actualitzat

Faqs Protecciķ Civil actualitzat

Fitxer: preguntes_frequents_restriccions.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 121,99 kB

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800