Ajuntament d'Argentona
Exitosa participació vilatana que enregistra vídeos creatius per alleujar el confinament i compartir propostes enginyoses

El diumenge passat Ràdio Argentona va iniciar una campanya al seu perfil d'Instagram per contribuir a frenar el coronavirus. Seguint l'exemple de la campanya #joemquedoacasa el mitjà local va promoure la reclusió en l'àmbit argentoní amb l'etiqueta #argentonaconfinada. La resposta va ser immediata i la participació segueix vigent perquè molts vilatans i vilatanes fan arribar els seus vídeos i fotos al compte de Ràdio Argentona.

Les mesures de confinament per disminuir el contagi del coronavirus ha repercutit a les xarxes socials, molts usuaris demanen als seus conciutadans que no surtin de casa. En el cas argentoní a més, ha incentivat la creativitat de molts vilatans i vilatanes que amb enginy procuren mantenir la seva rutina. Aquesta campanya mostra que el confinament no comporta haver de renunciar a fer esport, bricolatge, cantar, estudiar, jugar, cuinar o dibuixar.

Clica'm per veure el recull gràfic #argentonaconfinada

Publicat el 17.03.2020