Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 17.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Campanya de Rādio Argentona pel confinament local
Exitosa participaciķ vilatana que enregistra vídeos creatius per alleujar el confinament i compartir propostes enginyoses

El diumenge passat Rādio Argentona va iniciar una campanya al seu perfil d'Instagram per contribuir a frenar el coronavirus. Seguint l'exemple de la campanya #joemquedoacasa el mitjā local va promoure la reclusiķ en l'āmbit argentoní amb l'etiqueta #argentonaconfinada. La resposta va ser immediata i la participaciķ segueix vigent perquč molts vilatans i vilatanes fan arribar els seus vídeos i fotos al compte de Rādio Argentona.

Les mesures de confinament per disminuir el contagi del coronavirus ha repercutit a les xarxes socials, molts usuaris demanen als seus conciutadans que no surtin de casa. En el cas argentoní a més, ha incentivat la creativitat de molts vilatans i vilatanes que amb enginy procuren mantenir la seva rutina. Aquesta campanya mostra que el confinament no comporta haver de renunciar a fer esport, bricolatge, cantar, estudiar, jugar, cuinar o dibuixar.

Clica'm per veure el recull grāfic #argentonaconfinada

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800