Notícies
Publicat el 19.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Obert el termini de presentació de treballs de la 37a Mostra Literària d'Argentona
BANNER
Fins al 24 d'abril poden participar-hi els veïns d'Argentona i alumnes que estudiïn als centres educatiu del municipi, a partir dels 6 anys

L'Ajuntament d'Argentona ha obert el termini de presentació de treballs a la 37a edició de la Mostra Literària d'Argentona. Poden participar-hi tots els veïns i veïnes empadronats al municipi, a més dels alumnes que estudien als centres educatius del municipi, a partir dels 6 anys.

Com és habitual en aquest certamen, s'establiran categories per edat de prosa i poesia, de temàtica lliure. Les obres han de ser individuals, en català i inèdites. També comptarà amb una categoria de microrelat - fins a 140 caracters amb espais inclosos - i la categoria de relat breu per a persones amb diversitat funcional en l'àmbit intel·lectual. 

Enguany, a causa de les mesures de protecció contra el coronavirus, i fins que no reverteixi el tancament d'instal·lacions municipals, de moment l'únic mitjà per presentar els treballs serà per internet des del formulari que trobaràs al final de la notícia. Com és habitual, s'estableixen grups d'edat en les modalitats de poesia i prosa i la temàtica és lliure. També hi ha categoria de microrelat - fins a 140 caràcters amb espais inclosos - i la categoria de relat breu per a persones amb diversitat funcional en l'àmbit intel·lectual. El tema és lliure i les obres han de ser individuals, en català i inèdites. 

 PARTICIPA A LA Mostra LiteràriA D'ARGENTONA 2020

Normes de participació

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800