Notícies
Publicat el 25.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mariona Pasqual, nova presidenta d'ERC a Argentona
La militància ho va decidir, per unanimitat, en una assemblea celebrada el passat divendres
Mariona Pasqual

Mariona Pasqual és la nova presidenta de la secció local d'ERC a Argentona després que ho decidís, per unanimitat, l'Assemblea de militants celebrada el passat divendres. Pasqual, de 29 anys i tècnica en màrqueting, agafa el relleu de Pere Móra, qui ha ocupat la presidència del partit els últims temps. Mariona Pasqual es va incorporar a les Joventuts d'Esquerra de Mataró el 2014 i tots els militants d'Argentona van decidir que era la persona adequada per encapçalar els reptes del partit. Pasqual es mostra agraïda pel suport de tots els militants i assegura que la seva presidència "va ser una idea entre tots", ja que feia temps que diversos argentonins i argentonines l'animaven: "la gent em deia que sóc una persona jove, dona, que tens una altra visió".

Fa unes setmanes també es van celebrar eleccions en la secció comarcal d'Esquerra on es va decidir que l'argentoní Josep Pena seguís al capdavant del partit al Maresme. Pena va assegurar que un dels objectius que es proposava era enfortir les seccions locals, una fita que comparteix Mariona Pasqual, alhora que pretén fer més visible el partit a la vila. Tot i això, la nova presidenta d'Esquerra a Argentona assegura que seguiran treballant de la mà amb la resta de formacions que formen Unitat i que ara es troben al govern. No obstant això, ha assegurat que encara no es plantegen si apostaran per aquesta mateixa fórmula per les pròximes eleccions municipals.

Mariona Pasqual sí que ha volgut destacar la importància de l'equip que l'acompanya a l'executiva. Ella mateixa assumeix el càrrec de secretària de la Dona mentre que Robert Samó és el secretari d'Organització i Finances i Joan Maria Pasqual el secretari de Política Municipal. A més, Josep Pena, president d'Esquerra al Maresme, assumeix el càrrec de secretari d'Imatge i Comunicació en la secció local, i Cris Torrado és la vocal de Jovent Republicà.

Escolteu l'entrevista a Mariona Pasqual, presidenta de la secció local d'ERC: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800