Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Digiemprèn
Notícies
Tens un negoci digital o vols posar-ne en marxa un?
L'Ajuntament d'Argentona s'adhereix a Digiemprèn, un portal de la Diputació de Barcelona amb eines i recursos útils per al desenvolupament del comerç on line

L'Ajuntament d'Argentona s'ha adherit al projecte Digiemprèn és un lloc web per a estar al dia dels temes relacionats amb el comerç online. Si tens un negoci digital o en vols tenir un, acompanya'ns i aprèn totes les eines que et conduiran a l’èxit.

La iniciativa està impulsada per la Diputació de Barcelona.  L'objectiu del web és oferir cursos online, destinats a apropar el món digital i a trobar eines i informació per crear un negoci online. A més dels materials d'un curs tradicional, es disposarà també de vídeos i lectures, així com de fòrums que ajudaran a construir una comunitat per als usuaris/es i professores/rs on intercanviar dubtes i opinions.

A qui va adreçat?
  • A persones que tenen un comerç físic a la demarcació de Barcelona i volen obrir un negoci digital, o a les que ja en tenen un i el volen fer brillar.
  • A persones creadores locals de la demarcació de Barcelona, professionals que dissenyen i creen productes de consum i que volen disposar d'un nou canal de venda online

Podeu accedir al portal Digiemprèn clicant al següent enllaç:

Digiemprèn

Informació publicada el 19 de febrer de 2020

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: