Notícies
Publicat el 19.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Andri Navarro, nou entrenador del FC Argentona
La dimissió del cos tècnic precipita la imminent incorporació de l'entrenador argentoní que assumeix el repte de reflotar l'equip situat a dos punts del descens
fc argentona andri

L'argentoní Andreu Navarro "Andri" és ja el nou entrenador del FC Argentona i agafa les regnes del primer equip just després de la dimissió presentada per Miki Corominas i Eric Rodríguez. Dilluns passat arribava la renúncia del cos tècnic previsiblement motivada pels mals resultats i immediatament la directiva va contactar amb Navarro que acceptava 'ipso facto'. El tècnic argentoní té una llarga trajectòria a les banquetes maresmenques però sobretot és un home de la casa amb un passat com a jugador i entrenador quadribarrat. Andri assumeix el repte de reflotar un equip que a principi de temporada havia de lluitar per l'ascens i que a la jornada vint es troba a dos punts del descens i amb uns jugadors anímicament enfonsats.

Andri Navarro ha fet bona la dita futbolística “A entrenador nou, victòria segura”, ja que en la seva primera jornada com a entrenador del primer equip i disposant només de dos entrenaments amb la plantilla, van guanyar 2-4 al camp del Canyelles. Tot i que els quadribarrats es van avançar al marcador, van veure com els locals aconseguien empatar i van haver de lluitar fins al final per endur-se tres punts vitals d'un camp molt complicat. Aquesta jornada hi ha aturada amb motiu de Carnestoltes però aquest dijous (21h) els argentonins rebran el Llavaneres per disputar un partit amistós.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Andreu Navarro ha declarat que ha arribat molt motivat i ha agraït l'excel·lent rebuda dels jugadors. Andri ha explicat que compta amb una plantilla amb gran potencial, com demostra el fet que l'equip frega el descens però alhora és ofensivament el segon màxim golejador juntament amb el líder. Per tot plegat, el tècnic i pedagog de professió, ha apuntat que "primerament hem d'aixecar l'estat anímic, ordenar les idees, adquirir la sensació de fermesa i així agafarem la dinàmica que necessitem".

Escolta l'entrevista al tècnic del FC Argentona, Andri Navarro:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800