Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Presentació i recital poètic: 'Jo sóc vosaltres. Sis poetes de Síria'
L'acte organitzat pels Amics de la Poesia tindrà lloc al restaurant Atahualpa (19h), comptarà amb l'autor del llibre, Mohamad Bitari i la música de Jorge Sarraute
mohamad bitari

Fotografia: Ara.cat 

L'Associació Amics de la Poesia d'Argentona, ha organitzat per aquest dijous (19h) la presentació del llibre "Jo sóc vosaltres. Sis poetes de Síria”. Aquest llibre és un recull de poemes escrits arran de la revolta de 2011, es troben en la versió original en àrab i en la seva traducció al català, feta per Margarida Castells Criballés. L'acte en format de recital poètic tindrà lloc a les set de la tarda al pati del Restaurant Atahualpa i comptarà amb la presència del seu autor, Mohamad Bitari, i la música de Jorge Sarraute.

"Jo sóc vosaltres. Sis poetes de Síria” és un llibre bilingüe català-àrab que recull alguns dels poemes de sis companys de generació de Mohamad Bitari escrits durant i a pesar de la guerra. Una de les organitzadores de l'acte, Anna Cabot, ha explicat a Ràdio Argentona que Bitari ha fet aquest recull amb molta cura i esforç. En aquest sentit, ha subratllat la qualitat literària dels poemes escollits i en referència a l'acte ha explicat que seran recitats en àrab per Bitari i en català pels rapsodes de l'entitat argentonina.

Escolta l'entrevista a Anna Cabot:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800