Notícies
Publicat el 11.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Compte enrere per la festa de Carnestoltes
Carnestoltes 2020
Com a novetat, el concurs de disfresses i els actes musicals i de festa del divendres 21 de febrer se celebraran al Saló de Pedra

La Comissió de Carnestoltes, impulsada des de l'Ajuntament d'Argentona amb el suport de diverses entitats, col·lectius i voluntaris, ha preparat un any una completa programació per celebrar el Carnestoltes. Com és tradicional, durant gairebé una setmana, des del Dijous Llarder, 20 de febrer, fins al Dimecres de Cendra, 26 de febrer, s'organitzen diverses activitats per a tot tipus de públics.

La celebració començarà el Dijous Llarder amb el concurs de truites i el sopar popular, a la plaça de Vendre. El divendres a la nit arrencarà amb un correfoc dels Diables d'Argentona, des de l'Ajuntament i fins a la plaça Nova. A partir d'aquí, arribaran algunes de les novetats del Carnestoltes d'enguany. El Saló de Pedra reobrirà com a club d'Ambient, el Satanassa. Hi haurà una anada a ofici, des de la plaça Nova, i després de la inauguració del club, començarà al Saló de Pedra una sessió de DJ i ball i, a la mitja part, tindrà lloc el concurs de disfresses i la passarel·la, amb premi de 75 euros a la millor disfressa individual i 150 € per a la millor comparsa.

Dissabte familiar

El disabte 22 de febrer tindrà un marcat accent familiar, amb la concentració de comparses i cercavila fins al poliesportiu, des de la plaça de Vendre i fins al pavelló municipal, on ens esperarà el concert i ball a càrrec del grup La Tresca i la Verdesca.

Dimecres de Cendra serà el moment del comiat del rei Carnestoltes, amb una comitiva que sortirà des del Casal de Joves i que finalitzarà a la plaça de Vendre amb una sardinada popular.

Podeu consultar tots els detalls de la programació i els horaris al següent enllaç:

Carnestoltes 2020

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800