Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Formaciķ sobre violčncia sexual per entitats
Aquest dissabte el Casal de Joves acull la primera sessiķ d'un curs per aprendre a prevenir, actuar i gestionar les agressions sexuals
esberla

Les regidories de Joventut i Igualtat de l'Ajuntament d'Argentona organitzen una formaciķ sobre violčncies sexuals i possibles actuacions a cārrec de la cooperativa l'Esberla. L'objectiu del curs és contribuir a fer que les entitats argentonines esdevinguin espais de participaciķ on colˇlectivament es gestionin les violčncies sexuals amb conscičncia de les dināmiques de poder internes i des de la cura de les persones. Aquesta formaciķ es realitzarā els dissabtes 8, 15 i 22 de febrer de dos quarts d'onze a dues. El taller és gratuīt perō cal inscripciķ prčvia que podeu fer a través del web de l'Ajuntament d'Argentona.

L'Esberla és una cooperativa que es proposa l'objectiu de contribuir amb una transformaciķ social, justa i conscient, on les necessitats de les persones i colˇlectius estiguin al centre. En referčncia a aquest curs, la formadora Inma Pascual, ha explicat que "va enfocat a les entitats que participen activament a les festes com La Garrinada, Calabrot d'Argent o Diables perō estā obert a qualsevol persona que li pugui interessar". D'altra banda, Pascual ha definit aquesta formaciķ com una ajuda per gestionar aquelles situacions que no només puguin passar dins la Festa Major sinķ també dins dels mateixos colˇlectius.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800