Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Els arguments per treure el PFI sķn excuses, la decisiķ estava presa'
Montse Capdevila (TxA) lamenta que el servei desaparegui sense que hi hagi a punt un servei alternatiu
montsecapdevila_febrer

Tots per Argentona apelˇla a la pressiķ que pugui fer la comunitat educativa per tal de mantenir els Programes de Formaciķ i Inserciķ, els PFI. Així ho ha dit la cap de llista de la formaciķ, Montse Capdevila, aquest matí en el seu torn d'entrevista a la rādio.

El ple de febrer va tombar la mociķ en quč Tots per Argentona pretenia revertir la decisiķ del govern de deixar en suspens els PFI. Capdevila ha rebutjat avui tots els arguments que va posar sobre la taula el regidor d'educaciķ per justificar la decisiķ presa. "Els arguments que es van donar sķn una excusa", assegura la regidora que lamenta especialment que el PFI desaparegui sense que l'Ajuntament tingui a punt un servei alternatiu.

En un altre ordre de temes, Capdevila s'ha referit a les polítiques de participaciķ. Concretament al format del torn del públic que s'estableix després de cada ple municipal. En el ple de dilluns passat l'alcalde va anunciar que el torn se suprimiria i que es convocaria una audičncia pública mitja hora abans de cada ple, a les sis de la tarda. Tots per Argentona hi estā en contra, Capdevila considera que no afavoreix la participaciķ i que no es podrā fer si no es modifica el ROM.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800