Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 07.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Els arguments per treure el PFI són excuses, la decisió estava presa'
Montse Capdevila (TxA) lamenta que el servei desaparegui sense que hi hagi a punt un servei alternatiu
montsecapdevila_febrer

Tots per Argentona apel·la a la pressió que pugui fer la comunitat educativa per tal de mantenir els Programes de Formació i Inserció, els PFI. Així ho ha dit la cap de llista de la formació, Montse Capdevila, aquest matí en el seu torn d'entrevista a la ràdio.

El ple de febrer va tombar la moció en què Tots per Argentona pretenia revertir la decisió del govern de deixar en suspens els PFI. Capdevila ha rebutjat avui tots els arguments que va posar sobre la taula el regidor d'educació per justificar la decisió presa. "Els arguments que es van donar són una excusa", assegura la regidora que lamenta especialment que el PFI desaparegui sense que l'Ajuntament tingui a punt un servei alternatiu.

En un altre ordre de temes, Capdevila s'ha referit a les polítiques de participació. Concretament al format del torn del públic que s'estableix després de cada ple municipal. En el ple de dilluns passat l'alcalde va anunciar que el torn se suprimiria i que es convocaria una audiència pública mitja hora abans de cada ple, a les sis de la tarda. Tots per Argentona hi està en contra, Capdevila considera que no afavoreix la participació i que no es podrà fer si no es modifica el ROM.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800