Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 05.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Volem aquest servei perō amb finanįament extern'
El portaveu de Junts per Catalunya, Bernat Calvo, dona un vot de confianįa al govern i espera que proposi alternatives als PFI.
Bernat Calvo

Avui hem comenįat la Roda Política d'anālisi del ple amb el cap de llista i portaveu de Junts per Catalunya, Bernat Calvo. L'abstenciķ d'aquest partit al ple de dilluns va fer que es desestimés la mociķ en quč Tots per Argentona demanava que no se suprimissin els Programes de Formaciķ i Inserciķ (PFI). I és que ja fa unes setmanes que el portaveu de Junts per Catalunya va posar en dubte si el consistori havia de seguir oferint aquestes formacions, ja que no en tenia competčncia i, per tant, no n'estava obligat. Avui Bernat Calvo també ha volgut destacar que el consistori ja no rep cap mena de finanįament pels PFIs i, per tant, n'ha d'assumir el cost econōmic en la seva totalitat. Per tot plegat, el regidor ha volgut donar un vot de confianįa al govern i espera que proposi alternatives a aquests plans de formaciķ que s'ajustin a les necessitats dels joves. També ha demanat que aquestes alternatives siguin "consensuades amb la comunitat educativa" el māxim possible i que intentin "recuperar el finanįament de la Generalitat". Calvo ha afegit que "fins fa uns anys la situaciķ era ideal", ja que, la Generalitat en subvencionava una bona part i ha destacat que "volem aquest servei perō amb aquest finanįament extern".

Tot i aixō, el cap de llista i portaveu de Junts per Catalunya ha afirmat que l'eliminaciķ dels PFI no és una línia vermella perquč el seu partit doni suport als pressupostos d'aquest any. No obstant aixō, el que sí que tindran molt en compte sķn les inversions. Calvo ha afirmat que miraran atentament que el govern destini diners a allō amb el que s'havia compromčs, com ara els projectes guanyadors dels pressupostos participatius. Calvo ha posat l'exemple del Centre Cívic de Les Ginesteres.

Podeu recuperar l'entrevista sencera:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800