Notícies
Publicat el 22.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El PSC condiciona el vot als pressupostos al manteniment del PFI
Lamenten que la decisió de suspendre el servei es fes pública sense haver-ho comunicat abans a l'oposició
pfi

La decisió de suspendre els Programes de Formació i Inserció, anunciada pel govern dilluns a la Reunió de Poble, ja ha generat la primera reacció política. El PSC ha emès un comunicat en el qual anuncia el seu vot contrari al pressupost del 2020 si el govern manté la decisió de suprimir els PFI. La portaveu del PSC Susana López considera que  la suspensió d'un servei, abans d'haver creat l'alternativa, és un error.

La portaveu socialista també rebutja l'argument de la davallada d'inscripcions als PFI. Ha recordat que, en la majoria de casos, les famílies acostumen a esperar fins al darrer moment a fer la inscripció perquè es troben desorientades en veure que els seus fills es despengen de la formació reglada. Per altra banda, tampoc comparteix l'argument econòmic, ja que ho considera una aposta progressista i d'esquerres.

Tot i el desacord, López creu que encara hi ha espai de temps per a reconduir la situació. Ahir va poder parlar per telèfon amb,Quim Perejoan, regidor d'educació, amb qui va mantenir una conversa que qualifica de ‘positiva´ i que la manté esperançada.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800