Notícies
Publicat el 21.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CBA enceta la segona volta amb una victòria (55-33)
Les argentonines van recuperar el seu millor joc a la segona meitat i van sentenciar l'enfrontament davant del CEB Sant Jordi
senior femení cba 2019

Aquest diumenge el sènior femení va inaugurar la segona volta guanyant al Club Esportiu Bàsquet Sant Jordi (55-33). Les rubinenques van aguantar fins a la mitja part quan la diferència al marcador era d'un punt. A la segona meitat, va arribar la reacció de les argentonines que van imposar el seu joc i van demostrar ser molt superiors. L'equip local, encara amb el record de la derrota de la passada jornada, no van deixar lloc a la incertesa i van apoderar-se de les rendes del partit fins al xiulet final. El sènior femení disputarà la següent jornada diumenge a tres quarts de sis a la pista del Minguella que és el novè classificat. 

Les de Susanna Portabella i Laura Antoja inicien amb aquest triomf el camí per recuperar la segona plaça de la classificació. En una entrevista a Ràdio Argentona, la jugadora Míriam Balmes ha advertit que no s'han de refiar dels bons resultats a la primera volta sinó que cal seguir treballant i que l'equip encara té marge de millora. La jugadora amb més experiència de l'equip, ha explicat que el seu rol en aquesta segona etapa vestint la samarreta groc-i-negre és "transmetre a pista el que ens demana la Susanna, aportar calma i ajudar a cada membre de l'equip". Balmes assegura que està gaudint d'aquesta nova etapa, en especial de tot el que li aporten les companyes i per això confirma que tornar a casa ha estat un gran encert.

Entrevista a la jugadora Míriam Balmes:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800