Notícies
Publicat el 20.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'El pressupost de 2020 està sent complicat'
L'alcalde, Eudald Calvo, ha tancat avui la Roda Política on ha afirmat que els comptes d'aquest any seran més ajustats.
Eudald Calvo - gener

L'alcalde i cap de llista d'Unitat, Eudald Calvo, ha admès avui a Ràdio Argentona que el pressupost d'aquest 2020 "està sent complicat". Assegura que l'estan elaborant amb la "màxima cura" però afirma que serà "més ajustat" que l'anterior i "s'haurà de rebaixar la despesa" en algunes qüestions. Aquests comptes s'estan acabant d'enllestir i els traslladaran a l'oposició al llarg d'aquesta setmana. Tot i això, l'alcalde és conscient que el govern està en minoria i que, per tant, necessiten el vistiplau de, com a mínim, un regidor de l'oposició per tirar endavant el pressupost. Calvo ha recordat que "les ordenances fiscals no es van aprovar com volia el govern" i ha deixat entreveure que podria succeir el mateix amb els comptes.

Eudald Calvo també ha parlat de la recuperació de l'anada a l'ofici per la Festa Major de Sant Julià, una moció de Junts per Catalunya que va tirar endavant amb el suport de tots els regidors de l'oposició. Calvo creu que s'han dedicat massa minuts a debatre aquest assumpte i que si l'objectiu era equiparar-ho amb l'anada a l'ofici de Sant Domingo, hagués optat per suprimir les dues activitats.

Pel que fa a les reivindicacions de l'Aula de Música, l'alcalde assegura que seguiran treballant per trobar un local que es pugui adaptar a les seves necessitats.

Podeu recuperar l'entrevista sencera:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800